Referenties

Referenties

Uiteraard zijn onze trainers in het bezit van alle benodigde diploma’s en hebben zij meerdere jaren ervaring in de sport en fitnessbranche en als personal trainer.

Tevreden klanten gingen u voor en ook u kunt nu gebruikmaken van de persoonlijke trainingen van Jan Loogman Personal Training Group!

Hieronder volgt een overzicht van reacties die wij van klanten hebben ontvangen.

Riet (56 jaar ): “Eind vorig jaar in een dip geen zin meer om te sporten. Na een intake gesprek was het al snel duidelijk dit was wel iets voor mij. Ik ga voor een betere conditie. Een keer in de week een uur sporten heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik daarnaast nog drie keer in de week fiets op de hometrainer. De begeleiding van Jan bevalt mij erg goed, maar zeg niet ”dat viel wel mee deze oefening” want dan komt er wel een gewichtje bij. Het uur is zo voorbij en ik ga met een voldaan gevoel naar huis.”

Xander (43): “Sinds ik een personal trainer heb (ruim 1 jaar) merk ik dat ik veel meer energie heb in het dagelijks leven. Door de flexibele tijden sport ik regelmatig. Bovendien houdt Arjan de trainingen met de nodige dosis humor en creativiteit afwisselend en gezellig.”

Karin (59): “Ouder worden is iets wat je niet tegenhoudt. Wel kun je de “ongemakken” beperken door soepel te blijven en aan de conditie te werken. Dat zijn dan ook mijn doelen. Niels speelt hier perfect op in met een gevarieerd trainingsprogramma. Als (fanatieke) fietser van 59 jaar is mijn conditie niet slecht. Niels begeleidt me in mijn spierversterkende fitnesstrainingen. Zo kom ik (steeds meer) in vorm en sterk ik mijn spieren aan.”

Peter (35): “Als ondernemer heb ik vaak een druk en hectisch leven. Door op afspraak te trainen dwing ik mijzelf te sporten. Samen met Jan sport ik 2 keer per week buiten vanuit mijn huis in Zandvoort. In het begin met lichte tegenzin, maar na verloop van tijd met steeds meer enthousiasme. Jan houdt de trainingen leuk en afwisselend. Ben nu al 8 kilo kwijt in 3 maanden zonder echt te diëten. Ik krijg echt inzicht in beweging en (gezonde) voeding. Kan het iedere (drukke) ondernemer aanraden. Gewoon doen!”

Jacqueline (39): “Als moeder van twee kinderen is het lastig tijd te maken om te sporten. Ideaal voor mij is dus de training aan huis met Arjan! De kinderen naar school en ik ga sporten. Soms binnen met behulp van de Kettlebell, of wat de trainer meeneemt en met mijn eigen fitnessapparatuur (hometrainer en crosstrainer). Als het droog is sporten we buiten. Het leukste vind ik de ‘bootcamptrainingen’! Zo blijf ik “in shape”, en het is nog leuk en gezellig ook. Tot snel!”